Naturligt indhold

EPINUTRICS - Intelligent kosttilskud der taler med tarm og celler.

Moderne videnskab viser, at den menneskelige krop er mere påvirket af miljøet end den genetiske arv. Dette påvirker kroppens evne til at optage næringsstoffer. Vores landbrugsjord er heller ikke længere rig på næringsstoffer som før.

I dagligdagen, hvor vi ikke altid får den rigtige kost og ernæring fra kendte kilder som tidligere, kan det være en god idé at tage kosttilskud for at forebygge mangler på et senere tidspunkt.

EPINUTRICS er en kosttilskudsserie med 100% naturligt indhold. Alle ingredienserne er helt rene og håndplukkes i naturen i de nordligste bjerge og dale hvor der er mindst forurening, og hvor solen skinner 24 timer igennem den arktiske sommer.

Dette giver ingredienserne i EPINUTRICS et særlig koncentreret indhold af næringsstoffer, der i kombination med en patenteret symbiotisk koloni af gavnlige gærsvampe og mælkesyrebakterier får tarm og celler til at kommunikere bedre.

Det er vigtigt for optageligheden at ingredienserne er naturlige, da vores genkendelse af næringsstofferne forbedres betydeligt, når de opfattes som almindelig kost og ikke som syntetiske fremmede stoffer. Det gør at EPINEUTRICS optagelighed er helt i top. At isolere dele af planter for at indtage dem er faktisk ikke i overensstemmelse med naturlovene. Det kan forårsage bivirkninger og i bedste tilfælde ringere optagelse

Indholdsstofferne i EPINUTRICS er alle til stede i, eller produceret af naturen. Hvis man f.eks. tager Fucoid der er ekstraheret af norsk blæretang, så finder man både vitaminer, mineraler, fedtsyrer, antioksidanter og aminosyrer i et og samme produkt. Naturen er fyldt med disse multi -vitaminer, -mineraler og mikrobielle kompleksprodukter.